• Proces optimaliseren binnen dezelfde ruimte

  Behaal meer productie door productielijn te verbeteren.

Procesoptimalisatie, dat is de expertise waarmee wij ons in de internationale diervoedermarkt momenteel een plaats veroveren. Een van de troeven die we daarvoor inzetten, is de zogenoemde quickscan.

Een elektrotechnicus en een werktuigbouwkundige brengen gezamenlijk een bezoek aan een potentiële klant. Zij bestuderen, ieder vanuit hun eigen expertise, (een deel van) het productieproces met als belangrijkste doel inzichtelijk maken op welke punten een proces kan worden geoptimaliseerd. Dat kan zijn bijvoorbeeld productieverhoging of vermindering van het energieverbruik, maar ook andere klantvragen kunnen daarbij leidend zijn. De quickscan is vooral gewild bij buitenlandse klanten.

 • Energiereductie

  Energy Effinciency Plan (EEP) – Duurzaam produceren en kostenbeheersing door minder energieverbruik.

 • Capaciteitsverhoging

  Meer resultaat realiseerbaar met de bestaande lijnen.

 • Onafhankelijk vrijblijvend advies

  Wij denken met u mee en komen met advies dat het beste is voor uw bedrijf.

CASE STUDY COPPENS HELMOND

20% meer resultaat

Onlangs zijn we bijvoorbeeld naar een klant geweest wiens productie omhoog moest. Eigenlijk waren ze er al over uit dat er nog een maal-/menglijn bij moest komen. Uit onze analyse bleek dat met de juiste aanpassingen, de gewenste 20 procent productiestijging ook realiseerbaar is met de bestaande lijnen. Dat bood de klant ineens andere inzichten en mogelijkheden. Bij de realisatie van de productie-uitbreiding zijn wij nu nauw betrokken.

VRIJBLIJVEND AANMELDEN VOOR DE QUICKSCAN

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.