WIJ ZIJN DE VAN MOURIK GROUP

De van Mourik Group ontwikkelt en bouwt complete ’turnkey’ installaties voor de verwerking van droge stoffen, gericht op de diervoederindustrie. Ook zijn wij  gespecialiseerd in het uitbreiden en optimaliseren van bestaande installaties en het helpen van onze klanten bij de implementatie van service en onderhoud op basis van inspecties en rapportages.

Bekijk de VMG Flaker

Op dit moment worden onze nieuwste innovaties, de van Mourik Group (VMG) Toaster en de  van Mourik Group (VMG) Flaker (Vlokkenwals), afgebouwd in onze werkplaats. Voor de verwerking van granen en zaden in veevoeder biedt dit interessante mogelijkheden. Na de zomerperiode worden de eerste VMG Toaster en de VMG Vlokkenwals bij de klant geïnstalleerd. Wij nodigen u uit om kennis te komen maken met de VMG Toaster en de VMG Vlokkenwals en laat u informeren over de mogelijkheden die deze machines u bieden.

Project Agrifirm

Bij Agrifirm hebben we de huidige maal,- en menglijnen vervangen door twee nieuwe en een mineralen opslag en dosering. Op de foto ziet u hoe we op 40 meter hoogte de nieuwe hamermolens in gehesen hebben.

Werken bij de van Mourik Group

Investeren in mensen

Ontwikkel jezelf bij de van MOURIK GROUP

NIEUWSBERICHTEN

WEMO-techniek maakt doorstart bij de Van Mourik Group

 Vanaf 1 mei 2023 worden de activiteiten van WEMO-techniek voortgezet onder de Van Mourik Group in Ede. "Deze doorstart van WEMO-techniek, meegetrokken in het faillissement van Heemhorst International, is voor mij een grote opluchting" zegt Bob Bles, die al sinds 1 april 2016 alle commerciële activiteiten van WEMO-techniek onder zijn hoede heeft.